Menu

VÅRA BÖCKER

 

Vit syren

Vit syren

Cecilia Sahlström

I den psykologiska thrillern Vit syren sätter Cecilia Sahlström mänskligt förfall i kontrast till lärdomsstadens polerade yta. Boken är första delen i serien om kommissarie Sara Vallén och inspektör Rita Anker.

Warriors: Det svåra valet

Warriors: Det svåra valet

Erin Hunter

Lövfallets tid närmar sig och skogen har inte hunnit återhämta sig efter branden. När någon stjäl byten från Åskklanens territorium är Blåstjärna helt säker på att Vindklanen är skyldig. Men Eldhjärta misstänker någonting mycket värre: ett mörkt hot som verkar kunna förgöra alla skogens katter

Warriors: Eld och is

Warriors: Eld och is

Erin Hunter

Eld och is är den andra boken i Warriors-serien, som är en fascinerade fantasyserie för barn i slukaråldern. Böckerna utspelar sigi vår värld, men det är katter i huvudrollerna: Katter från fyra olika klaner som krigar, intrigerar och kämpar om makten i skogen. För åldern 9-12.

Warriors: Hemligheternas skog

Warriors: Hemligheternas skog

Erin Hunter

Hemligheternas skog är den tredje boken i Warriors-serien, som är en fascinerade fantasyserie för barn i slukaråldern. Böckerna utspelar sig i vår värld, men det är katter i huvudrollerna: Katter från fyra olika klaner som krigar, intrigerar och kämpar om makten i skogen. För åldern 9-12.

Warriors: Ödets timma

Warriors: Ödets timma

Erin Hunter

Det är förändring i luften. Eldhjärta nås av en mystisk profetia: Fyra blir två. Lejon och Tiger kommer att mötas i strid, och blod kommer att regera skogen. Vad vill Stjärnklanen säga honom? 

Warriors: Stormen kommer

Warriors: Stormen kommer

Erin Hunter

Den fjärde delen i serien om Warriors kommer den 20 januari 2017. I Åskklanens läger är ingenting sig likt ... 

Warriors: Ut i det vilda

Warriors: Ut i det vilda

Erin Hunter

Ut i det vilda är den första boken i Warriors-serien, som är en fascinerade fantasyserie för barn i slukaråldern. Böckerna utspelar sig i vår värld, men det är katter i huvudrollerna: Katter från fyra olika klaner som krigar, intrigerar och kämpar om makten i skogen. För åldern 9-12.

Yngwie J. Malmsteen - Såsom i himmelen, så ock på jorden

Yngwie J. Malmsteen - Såsom i himmelen, så ock på jorden

Anders Tengner

Den 18 september 1970 föddes en dröm hos den då sjuårige Hässelbypojken Yngve Lannerbäck efter att ha sett ett tv-program om Jimi Hendrix död. En dröm som han aldrig skulle ge upp, vad som än hände. Drömmen var att bli världens bästa rockgitarrist. 12 år senare landade han i Los Angeles och slog världen med häpnad som Yngwie J. Malmsteen.

<<  4 5 6 7 8 [9

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.