Menu

En man från ingenstans

Gregg Hurwitz

Evan Smoak växte upp i den topphemliga organisationen Orphan, en gren inom det amerikanska försvarsdepartementet. Där tränades han till att bli en briljant lönnmördare – tills han en dag hoppade av och blev Nowhere Man, utsatta människors sista hopp.

Att lämna Orphan gör man dock inte ostraffat … Neddrogad och förvirrad vaknar Smoak upp i en luxuös säng, utan en aning om var i världen han befinner sig. Vet hans kidnappare om att deras gisslan är en av världens skickligaste mördare? I sin fångenskap nås Evan av ett desperat rop på hjälp och som alltid agerar han fullt ut när någon befinner sig i verklig nöd.

En man från ingenstans är den fristående fortsättningen på Gregg Hurwitz spänningsladdade bästsäljare Vem är Evan Smoak? Med fängslande karaktärer, klaustrofobiska miljöer och ett språkligt schvung hugger Gregg Hurwitz fast läsaren i ett hårt grepp.  

Gregg Hurwitz är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Han har studerat vid Oxford och har examen både från Harvard och Trinity College. Hurwitz debuterade 1999, har 15 thrillers bakom sig, utgivna i 25 länder. Han skriver också manus till film, teve och serieromaner.

Sagt om En man från ingenstans

Memorable as hell!
– James Patterson

Brilliantly concieved and plotted, Orphan X blows the doors off most thrillers I've read. Read this book. You will thank me later.
– David Baldacci

A thriller superstar.
– Robert Crais


ISBN: 9789176294062
Utgivning digital ljudbok: mars 2017
Utgivning inbunden och e-bok: maj 2017
Översättning: Gabriel Setterborg
Omslag: Miroslav Sokcic

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.