Menu

Hemma hos Bettan

Eli Åhman Owetz

Men då åker vi väl dit då. Till 70-talet. Kan ni på lördag?

De tre barndomsvännerna Bettan, Matte och Carina har fastnat i en grå vardag. Bettan drömmer om att öppna inredningsbutik men harvar på som busschaufför, Mattes författarkarriär vill aldrig riktigt ta fart och Carinas glamorösa liv slås i spillror när hon erbjuds avgångsvederlag från sitt chefsjobb.

De bestämmer sig för att åka tillbaka i tiden, till utsvängda jeans, blå Blend och Kiss. Till Bettans sommarställe där allting en gång började, och där en missuppfattning leder till den perfekta affärsidén – en retroretreat för sargade själar.

Hemma hos Bettan kommer att få dig att skratta, gråta och känna igen dig. En feelgood-roman om att hitta tillbaka till känslan av att allt är möjligt, om bygemenskap och – om kärlek.

Eli Åhman Owetz är född 1962, är journalist och författare. Hon är född och uppvuxen i Roslagen där många av hennes böcker utspelar sig. Åhman Owetz är ett välkänt namn i retrokretsar genom sin uppskattade bokserie om Anna-Lisas Antik och Instagramkontot och bloggen Femtiotalsjakten.

 


ISBN: 9789176294000
Omslag: Emma Graves
Releasedatum: 2017-01-19
Boken kommer även som ljudbok i början av februari 2017.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.