Menu

Som ett brev på posten - Storpocket

Birgitta Bergin

När Elsa och Thore, 81 år gamla, träffas på en bridgeklubb och blir galet förälskade i varandra, upptäcker de att omgivningens syn på deras kärlek inte är lika självklar som det är för dem. Barn och barnbarn, svärdöttrar- och söner, alla brottas de med olika fördomar och förväntningar på gamlingarna. Familjerna i sig har sin skruvade dynamik, hemligheter och avundsjuka ...

När Elsa och Thore ställer till med en storslagen fest på Elsas sommarparadis ute i skärgården för att fira sin nyvunna lycka med alla sina barn och deras familjer, så ställs allt på sin spets. Under ett kaotiskt och dråpligt dygn mitt i sommaren händer allt det som inte ska få hända och kvar står Elsa och Thore och tänker: "Vad hände egentligen?" Deras motrektion blir ödesdiger.

Birgitta Bergin har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges stora författare inom modern feelgood. Hennes trilogi om Anna Holm, Ett oemotståndligt förslag (2014), En oemotståndlig affär (2015) och Ett oemotståndligt begär (2016) har sålts i över 70 000 exemplar.


ISBN: 9789176294239, omslag: Cecilia Pettersson; Pica Pica Design, Författarlogga: Sofia Schuetz

Finns även som ljudbok. Uppläsare: Anna-Maria Käll

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.