Menu

I

I ekens tecken

I ekens tecken

Bodil Mårtensson

Den avslutande delen i Bodil Mårtenssons romansvit förlagd till medeltiden. En svit som inleddes med Blodbokens tid och följdes av Kastanjeträdets makt. Mårtensson levandegör en bit av Sveriges historia genom att skickligt väva samman fakta och fiktion.

I huvudet på din katt

I huvudet på din katt

Susanne Hellman Holmström & Sarah J Hellman

I huvudet på din katt är sprängfylld med fakta, tips och kuriosa. Här lär du dig läsa av kattens kroppsspråk och får tips om hur du undviker kattproblem och löser redan existerande. Varför vägrar katten äta, varför går den inte på lådan utan föredrar din säng, och varför blir dina katter inte vänner?

I väntan på Doggo

I väntan på Doggo

Mark B. Mills

Dan är ingen mes, men han är å andra sidan inte särskilt cool heller. Han gillar att köra långsamt, spela sudoku på sin Iphone, och göra sin egen grej. Han har varit tillsammans med Clara i fyra år och han har varit helt nöjd med det. Men nu har hon stuckit, och efter sig lämnade hon bara ett långt brev fyllt med anklagelser samt en liten, vit, nästan hårlös hund: Doggo. När Dan försöker få sitt liv i ordning, blir Doggo mer än en vanlig fyrbent vän ... han blir en stor källa till inspiration.

I väntan på Doggo, pocket

I väntan på Doggo, pocket

Mark B. Mills

Dan är ingen mes, men han är å andra sidan inte särskilt cool heller. Han gillar att köra långsamt, spela sudoku på sin Iphone, och göra sin egen grej. Han har varit tillsammans med Clara i fyra år och han har varit helt nöjd med det. Men nu har hon stuckit, och efter sig lämnade hon bara ett långt brev fyllt med anklagelser samt en liten, vit, nästan hårlös hund: Doggo.

Inte i det här livet - Guns N' Roses - Hårdrockens sista giganter

Inte i det här livet - Guns N' Roses - Hårdrockens sista giganter

Mick Wall

Det har skrivits mycket om Guns N' Roses, men inte förrän nu har någon kommit åt sanningen om dem. Guns N’ Roses är de sista giganterna inom hårdrocken, och de är vad varje band sedan Rolling Stones har försökt vara – farliga.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.