Menu

J

Jag sålde min själ till hårdrocken

Jag sålde min själ till hårdrocken

Carl Linnaeus

Under åren som huvudskribent på Sweden Rock Magazine har Carl träffat så gott som alla inom heavy metal-världen. I Jag sålde min själ till hårdrocken får vi ta del av de största och bästa intervjuerna han gjort under åren, kryddat med nya reflektioner och kommentarer om och varför saker blev som de blev.

Jakten på Amos Decker

Jakten på Amos Decker

David Baldacci

Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan kom han hem sent en kväll och hittade sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Efter en tid på gatan ryckte han upp sig och började ta småjobb som privatdeckare, dock utan att hitta någon mening i tillvaron.
Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen...

Jakten på Amos Decker, pocket

Jakten på Amos Decker, pocket

David Baldacci

Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan kom han hem och hittade sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Men så händer något, och Decker tar chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.