Menu

O

Om du vågar

Om du vågar

Megan Abbott

Om du vågar är en rå och insiktsfull skildring av vänskap, maktspel och kärlek. Med en skarpt öga och ett fantastiskt språk visar Megan Abbott hur livet verkligen kan stå på spel under några utsatta ungdomsår.

Om du vågar, pocket

Om du vågar, pocket

Megan Abbott

Om du vågar är Megan Abbotts stora internationella genombrott och boken hyllas unisont av både läsare och kritiker. Genom att utforska mänskliga drifter och avgrunder på ett stilistiskt skickligt vis har Abbott snabbt etablerat sig som en av vår samtids stora spänningsförfattare.

Operation Nordvind, pocket

Operation Nordvind, pocket

Kaj Karlsson

En före detta officer vid ett hemligt specialförband och en kvinnlig analytiker dras in i en dödlig jakt på terrorister med tusentals svenska liv som insats.

Opium

Opium

Staffan Nordstrand

I spänningsromanen Opium skildras en mörk del av verkligheten som Staffan Nordstrand ställdes inför under sin tid som byggledare i Asien. Bakom boken ligger fyra års noggrant researcharbete.

Oss kattvänner emellan

Oss kattvänner emellan

Suzanne Axell & Susanne Hellman Holmström

I Oss kattvänner emellan får läsaren följa Susannes och Suzannes katthistorier. Vi får även bekanta oss med bland andra Camilla Läckbergs och Elsie Johanssons kändiskatter och deras goda liv. Det bjuds också på härliga historier från kattvänner och eldsjälar runtom i Sverige, vackra bilder samt rolig kurrriosa såklart!

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.