Menu

Kommande böcker

Ät som en rockstjärna

Ät som en rockstjärna

Vad bjuder Alice Cooper på när han får fria händer i köket, och vilken är rockbandet Scorpions favoriträtt? I Ät som en rockstjärna får du svaren, och utöver detta bjuder Anders Tengner på sina egna kreationer och tolkningar av rätter han ätit på Amerikanska vägkrogar och gourmetkrogar med stjärnor i Guide Michelin.

Äventyrsspel – Nyutgåva – Bland mutanter, drakar och demoner

Äventyrsspel – Nyutgåva – Bland mutanter, drakar och demoner

Orvar Säfström och Jimmy Wilhelmsson

Nyutgåva av denna spektakulära coffeetablebok fylld med illustrationer och omslag från Äventyrsspels Drakar och Demoner, Mutant och många andra.

Efter Emma

Efter Emma

EMMA ÄR VÄNNEN som Sara aldrig kunnat släppa. Där vid sandlådan på gården hade en säregen vänskap sin början. Där och då bestämde de sig för varandra.

Efter Emma av Anna E. Wahlgren är en psykologisk spänningsroman om djupa hemligheter, manipulation och skuld.

För oss är natten ljus

För oss är natten ljus

När Olivers farfar dör tvingas han resa med sin dysfunktionella familj till USA. Redo för hemfärd nås de av beskedet att all flygtrafik är inställd på grund av strejk – och nästa möjliga hemresa är om fyra dagar. 

För oss är natten ljus är en rolig och hoppfull berättelse om drömmar, familjeband och försoning.

Monster, pocket

Monster, pocket

Ingrid Elfberg

Polisen Erika dras in i en lokal utredning av det som först ser ut att vara ett makabert självmord på en gammal avrättningsplats i Östersund. När ytterligare en man tagit sitt liv på en forntida offerplats i Göteborg börjar man se ett samband. De upptäcker att det andra offret fått en film där det första offret torteras. Vad har offren gemensamt?

Skrik tyst så inte grannarna hör

Skrik tyst så inte grannarna hör

En kvinna från Sverige, en med zambisk bakgrund. Ett våldsamt öde förenar de två. I det ena fallet är våldet tabu och fyllt av skam, i det andra lika självklart som ringen på fingret.

Skrik tyst så inte grannarna
 är Karin Alfredsson comeback som skönlitterär författare.

Välj rätt hund

Välj rätt hund

Charlotte Swanstein

Välj rätt hund är en praktisk vägledning för den som funderar på att skaffa hund. Boken presenterar cirka 220 av de vanligaste hundraserna i text och bild med beskrivningar av arbetsbakgrund, behov, mentalitet, hårlag, skötsel med mera. Ett överskådligt schema gör det enkelt att hitta passande raser för just dig. 

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.