Menu

Ett oemotståndligt begär, pocket

Birgitta Bergin

Anna Holm har äntligen funnit lyckan men i skuggorna lurar det förflutna.

Anna har allt hon någonsin önskat sig ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?

Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.

Serien om Anna Holm har gjort sig förtjänt av väldigt många fans, och flera bloggare uttryckte sin besvikelse över att hennes saga nu är slut.

”Det här är den tredje och sista boken om Anna Holm. Det är lite tråkigt. Vi får hoppas att Birgitta Bergin kommer tillbaka med sitt fina, raka, känsliga språk och sina oemotståndliga historier.”

http://www.bommelin.se/


”Vill aldrig att serien ska ta slut”

https://eggetbok.blogspot.se/

 
”…på samma sätt som en författare kan ha svårt att säga farväl till sina karaktärer, lika svårt kan det vara för läsaren.”

http://www.villa-freja.se

 
”En fjärde del i serien skulle inte sitta helt fel.”

http://boklysten.blogspot.se

 
”Jag har verkligen gillat böckerna om Anna Holm och det känns tråkigt att detta var den avslutande delen i serien.”

http://cattisboktips.blogspot.se


Ett oemotståndligt begär är den sista, fristående delen i Birgitta Bergins succétrilogi om Anna Holm. De två första delarna är Ett oemotståndligt förslag (2014) och En oemotståndlig affär (2015).


ISBN: 9789176293416, omslag: Sofia Scheutz

 

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.