Menu

Något du inte vet att jag vet

Birgitta Bergin

Ett år har gått sedan den stora förlovningsfesten. Elsa och Thore, 82 år, är nu lyckligt gifta och det är dags att återvända hem från Kanarieöarna. De bjuder ut sina familjer till en helg i skärgården, och när alla släktingar dyker upp vibrerar luften av anspänning.

Under året som gått sedan Elsa och Thore skickade ut sina hårda men rättvisa brev, har flera av släktingarna rannsakat sig själva. Men allt är inte frid och fröjd – nya hemligheter har staplats på varandra, saker har iakttagits och värderingar har ställts på sin spets. Allting kulminerar i en absurd helg på skärgårdsön.

Något du inte vet att jag vet är en fristående fortsättning på Som ett brev på posten. Det är en roman fylld av värme, romantik och svart humor. Birgitta Bergins stil är som vanligt rapp, förlösande och högst beroendeframkallande.

Birgitta Bergin har på kort tid etablerat sig som en av Sveriges stora författare inom modern feelgood. Två år i rad har hon varit finalist till Stora Ljudbokspriset, 2016 för Som ett brev på posten.
Hennes trilogi om Anna Holm, Ett oemotståndligt förslag (2014), En oemotståndlig affär (2015) och Ett oemotståndligt begär (2016) har sålts i över 70 000 exemplar.


ISBN: 9789176293782
Omslag: Cecilia Pettersson (Pica Pica Design)
Författarlogga: Sofia Schuetz
Releasedatum: 2017-04-11
Boken kommer även som ljudbok i början av maj 2017.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.