Menu

Ebok

Sanningen bakom Tambourinehärvan

Sanningen bakom Tambourinehärvan

Eskil Fagerström

The Hives. The Cardigans. Timbuktu. The Ark. Och Tambourine Studios: först kreddig indiepopstudio, sedan bokföringsbyrå för internationella artister. Här berättar journalisten Eskil Fagerström för första gången hela historien om vad som verkligen hände när Sveriges största band möttes i rätten och slogs om sina miljoner.

Singöspionen

Singöspionen

Anders Gustafson & Johan Kant

Den 62-åriga kriminalinspektören Solbritt Andersson och hennes man Rune har köpt en sommarstuga på idylliska Singö i Roslagen. Av en granne får de höra talas om ett ouppklarat mord som skett 1986 på den närbelägna marinbasen. Solbritt kan inte låta bli att göra sina egna efterforskningar och snart inser hon att hennes frågor har satt hänsynslösa krafter i rörelse ...

Sjukhuskatten Oscar

Sjukhuskatten Oscar

David Dosa

Det är vårdhemmets sjuksköterskor som först märker att den buttra katten Oscar har en unik förmåga. När en patient inte har långt kvar, hoppar Oscar upp i sängen och håller patienten sällskap de sista timmarna i livet. Läkaren och författaren David Dosa bestämmer sig för att undersöka saken närmare. Resultat är en varm och fin berättelse om hur livet som helhet förändras när en nära och älskad blir dement.

Som ett brev på posten

Som ett brev på posten

Birgitta Bergin

När Elsa och Thore, 81 år gamla, träffas på en bridgeklubb och blir galet förälskade i varandra, upptäcker de att omgivningens syn på deras kärlek inte är lika självklar som det är för dem. Barn och barnbarn, svärdöttrar- och söner, alla brottas de med olika fördomar och förväntningar på gamlingarna. Familjerna i sig har sin skruvade dynamik, hemligheter och avundsjuka ...

The Underwriting - Säsong 1

The Underwriting - Säsong 1

Michelle Miller

En nyskapande e-serie av Michelle Miller. Boken är specialskriven för att släppas som avsnitt och kommer att finnas som e-bok och som digital ljudbok. Med början den 26/12 2014 släpps ett nytt avsnitt varje fredag.

 

Trumslagarpojken

Trumslagarpojken

Anders Johansson

Anders Johansson är Sveriges kändaste hårdrockstrummis, lika känd för sitt trumspel som för sina upptåg och galenskaper. Här berättar han allt och lite till om Yngwie, Hammerfall, barndomen och en massa annat. Han har rest världen över, spelat för 100 000-tals fans och varit med om saker vi knappt kan tänka oss. Fram tills nu.

Under det underbara

Under det underbara

Elisabeth Andersson

Katarina Lundblad har alltid gått i sin pappas fotspår. Hon har fått toppbetyg i skolan, varit tävlingssimmare, utbildat sig till läkare och avancerat till chef. Fast när pappan som nu driver plastikkirurgikliniken Plastikparadiset Österlen försöker övertala Katarina att börja jobba där, säger hon nej varje gång.

Under stjärnan : Självbiografin

Under stjärnan : Självbiografin

Paul Stanley

I över fyrtio år har Paul Stanley styrt det legendariska rockbandet KISS genom med- och motgångar. Från starten på de små klubbarna i New York till utsålda arenor världen över har han gömt sig under sitt stjärnprydda alter ego Starchild. Ingen har kommit honom in på skinnet. Förrän nu.

 

Vanishing games

Vanishing games

Roger Hobbs

Sex år har gått sedan jobbet i Kuala Lumpur och sedan dess har Jack Delton inte hört eller sett någonting från hans mentor Angela, som lärde honom hur man genomför riktigt stora jobb. Inte förrän nu – han får ett SOS från henne. Jack sätter sig på ett plan till Macau, medveten om att han antingen kommer att träffa en vän eller gå rakt in i en fälla. Eller båda på samma gång ...

Vår hund Oogy

Vår hund Oogy

Larry Levin

Den lilla valpen hade något speciellt. Vad det än var, lyckades han övertyga Larry Levin och hans två söner att adoptera honom och ta med honom hem samma dag. En olycksalig, ful valp som hade använts som "bait dog" för träning av kamphundar, men mirakulöst överlevt efter att polisen hittat honom blodig och sönderbiten.

Vem är Evan Smoak?

Vem är Evan Smoak?

Gregg Hurwitz

Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthouse-våning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Det är resultatet av en barndom som från tolv års ålder bestått av en skoningslös hårdträning med ett enda mål: att bli den perfekte mördaren.

Warriors: Eld och is

Warriors: Eld och is

Erin Hunter

Eld och is är den andra boken i Warriors-serien, som är en fascinerade fantasyserie för barn i slukaråldern. Böckerna utspelar sigi vår värld, men det är katter i huvudrollerna: Katter från fyra olika klaner som krigar, intrigerar och kämpar om makten i skogen. För åldern 9-12.

Warriors: Ut i det vilda

Warriors: Ut i det vilda

Erin Hunter

Ut i det vilda är den första boken i Warriors-serien, som är en fascinerade fantasyserie för barn i slukaråldern. Böckerna utspelar sig i vår värld, men det är katter i huvudrollerna: Katter från fyra olika klaner som krigar, intrigerar och kämpar om makten i skogen. För åldern 9-12.

Yngwie J. Malmsteen - Såsom i himmelen, så ock på jorden

Yngwie J. Malmsteen - Såsom i himmelen, så ock på jorden

Anders Tengner

Den 18 september 1970 föddes en dröm hos den då sjuårige Hässelbypojken Yngve Lannerbäck efter att ha sett ett tv-program om Jimi Hendrix död. En dröm som han aldrig skulle ge upp, vad som än hände. Drömmen var att bli världens bästa rockgitarrist. 12 år senare landade han i Los Angeles och slog världen med häpnad som Yngwie J. Malmsteen.

<<  1 2 3 [4

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.