Menu

VÅRA FÖRFATTARE

Elfberg, Ingrid

Elfberg, Ingrid

Ingrid Elfberg är född och uppvuxen i Östersund, men bor sedan många år tillbaka i Göteborg med sin familj. Hon fick 2004 Ballografpriset för novellen Stormen. Den du borde frukta (2015) är Ingrids första bok på Bokfabriken.

Estassy, Annika

Estassy, Annika

Annika Estassy föddes 1962 i Nice och bodde i Senegal och Frankrike tills hon som trettonåring flyttade till Ljusdal i Hälsingland. Idag bor hon i Solna, arbetar i Stockholm och tillbringar helgerna i Roslagens skärgård. Hon är aktuell med sin andra roman Croissants till frukost, en tragikomisk roman om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs.

Fagerström, Eskil

Fagerström, Eskil

Eskil Fagerström jobbar som journalist på Sydsvenskans kultur- och nöjesredaktion och har tidigare arbetat för Kvällsposten, Allers och Expressen. För Sydsvenskans räkning bevakade han de många turerna i rättsprocesserna kring Tambourine Studios och detta resulterade i reportageboken Sanningen bakom Tambourinehärvan.

Genova, Lisa

Genova, Lisa

Lisa Genova är född 1970. Hon är fil.dr i neurovetenskap från Harvard och mycket engagerad i Alzheimerfrågor och reser jorden runt för att föreläsa om sjukdomen. Fortfarande Alice är Lisas debutroman.

Gustafson, Anders & Kant, Johan

Gustafson, Anders & Kant, Johan

Författarduon Anders Gustafson och Johan Kant gjorde sin skönlitterära debut våren 2015 med kriminalromanen Singöspionen. Till vardags jobbar Anders Gustafson som bokförläggare i Stockholm och Johan Kant jobbar som rektor i Haninge.

Hellman Holmström, Susanne & J Hellman, Sarah

Hellman Holmström, Susanne & J Hellman, Sarah

Susanne Hellman Holmström är bl.a. känd från Gokväll i Svt och för sin medverkan i ett flertal veckotidningar. Hon driver även den populära sajten kattproblem.se. I huvudet på din katt är hennes och dottern Sarah J. Hellmans tredje faktabok om katter och deras beteenden.

Hemlin, Håkan

Hemlin, Håkan

Håkan Hemlin är sångaren i gruppen Nordman som 1994 slog igenom stort med låten Vandraren. Hans speciella sångröst och framtoning gjorde honom snabbt till en publikfavorit och debutalbumet Nordman sålde i 600 000 exemplar. Tillsammans med författaren och journalisten Anders Tengner har han skrivit självbiografin Förlist - Mitt liv och Nordman.

Hobbs, Roger

Hobbs, Roger

Roger Hobbs (1988–2016). Hobbs studerade vid Reed College i Oregon och läste bl.a. filmvetenskap, litteraturvetenskap och språk. År 2011 - samma dag han tog sin examen - skickade han in sin första roman till en litterär agent i New York. Det var första utkastet till heist-thrillern Ghostman.

Holst, Christoffer

Holst, Christoffer

Christoffer Holst är född 1990 och jobbar till vardags som redaktör på ett bokförlag. Han är en obotlig romantiker och tycker att livet borde vara lite mer som på film. Eller som i en bok.
Hösten 2017 kommer han med boken För oss är natten ljus.

Hunter, Erin

Hunter, Erin

Erin Hunter är en pseudonym för en grupp författare som tillsammans skriver fantasyserien Warriors. Gruppen består av Kate Cary, Cherith Baldry, Gillian Philip, Inibali Iseries, Tui T. Sutherland och redaktören Victoria Holmes.

Hurwitz, Gregg

Hurwitz, Gregg

Gregg Hurwitz är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Thrillern Vem är Evan Smoak? är Gregg Hurwitz första bok på svenska.

Janouch, Katerina

Janouch, Katerina

Katerina Janouch har skrivit en mängd böcker i olika genrer. Bland utgivningen finns romaner, barn- och ungdomsböcker och böcker om sex och samlevnad. Hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund är en enorm succé hos läsarna.

 

Johansson, Anders

Johansson, Anders

Anders Johansson är utan tvekan Sveriges kändaste hårdrockstrummis. Förmodligen lika känd för sitt trumspel som för sina upptåg och galenskaper. Han är son till jazzlegenden och pianisten Jan Johansson och bror till keyboardisten Jens Johansson.

 

Karlsson, Kaj

Karlsson, Kaj

Kaj  Karlsson är född 1974, reservofficer vid kustjägarna och utbildad vid specialförbandet Särskilda skyddsgruppen (SSG). Han har även en ekonomie magister examen och lång erfarenhet av strategiska samhällsfrågor. Kaj bokdebuterade 2010 med thrillern Operation Nordvind.

Larson, Nathan

Larson, Nathan

Nathan Larson är författare, musiker och spelar bland annat med sin fru Nina Persson i bandet A Camp. Han bokdebuterade med den dystopiska thrillern Dewey Decimal.

<<  1 [23 4  >>  

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.