Menu

VÅRA FÖRFATTARE

Larsson, Christina

Larsson, Christina

Christina Larsson har skrivit fyra deckare om kriminalkommissarien Ingrid Bergman vid Göteborgspolisen. Hon bor i Göteborg, men tillbringar så mycket tid hon kan i Haverdal utanför Halmstad eller i Spanien.

Levin, Larry

Levin, Larry

Larry Levin debuterade med boken Vår hund Oogy, en hjärtevärmande berättelse om hur Larry och hans familj tar sig en svårt skadad hundvalp som använts för att hetsa kamphundar.

Linnaeus, Carl

Linnaeus, Carl

Carl Linnaeus är författare, översättare och musikjournalist i bl.a. tidskriften Sweden Rock Magazine. Han är författare till den ambitiösa rockbiografin KISS - den osminkade sanningen.

Mårtensson, Bodil

Mårtensson, Bodil

Bodil Mårtenssons böcker har sålt i mer än 250 000 exemplar. I Ekens tecken är hennes tjugofemte publicerade titel och den sista i hennes spännande medeltidstrilogi om maktkamper i det medeltida Sverige. 

Miller, Michelle

Miller, Michelle

Michelle Miller är författare och skaparen av eboks-serien The Underwriting. Hon har tidigare jobbat i finansvärlden men hoppade av för att istället satsa på sitt skrivande.

Mills, Mark B.

Mills, Mark B.

Mark B. Mills har en examen från Cambridge University 1986. Hans debutroman, The Whaleboat House, vann 2004 Crime Writers’ Association Award för bästa debutroman. Mark bor nära Oxford med sin fru och två barn.

Nordstrand, Staffan

Nordstrand, Staffan

STAFFAN NORDSTRAND, är författare och har skrivit totalt fem romaner. Opium är hans första på Bokfabriken. Han brinner för mänskliga rättigheter och för att förändra världen genom sitt skrivande.

Öhrlund, Dag

Öhrlund, Dag

Dag Öhrlund är en författare, journalist och fotograf med en lång rad böcker bakom sig. Mest känd har han blivit genom författarduon Buthler & Öhrlund och succé-böckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke och kriminalkommissarien Jacob Colt.

Oresvärd, Kamilla

Oresvärd, Kamilla

Kamilla Oresvärd är utbildad vid Göteborgs Universitet, främst inom språk- och litteraturvetenskap. Hon arbetar som kommunikationschef på ett internationellt bolag i Göteborg. Hon är född i Falun men bor idag i Göteborg och delvis i Marbella.

Parsons, Tony

Parsons, Tony

TONY PARSONS, född 1953, är en brittisk journalist och författare, känd för bland annat succéromanen Mannen och pojken och sin musikkolumn i The Daily Mirror. I februari kommer hans Murder bag som svensk ljudbok, och våren 2017 Slaughterman

Rydahl, Thomas

Rydahl, Thomas

Thomas Rydahl föddes 1974 i Danmark och har studerat filosofi och psykologi. Han tog examen från Danish Academy of Writing 1999 och har sedan dess skrivit flera noveller. Eremiten är Thomas första roman, och idén till boken föddes när Rydahl var på familjesemester på Fuerteventura.

Säfström, Orvar

Säfström, Orvar

Orvar Säfström är journalist, programledare och producent. Han är bl.a. känd som programledare för Filmkrönikan i SVT. Tillsammans med Jimmy Wilhelmsson har han skrivit boken Äventyrsspel – Bland mutanter, drakar och demoner.

Sahlström, Cecilia

Sahlström, Cecilia

Cecilia Sahlström har tjugo års erfarenhet inom polisen, bland annat som kommissarie och chef för familjevåldsroteln i Skåne. Idag arbetar hon som verksamhetsutvecklare inom socialförvaltningen. Vit Syren är hennes första bok.

Sakey, Marcus

Sakey, Marcus

Marcus Sakey har skrivit flera kritikerrosade thrillers och fick sitt stora internationella genombrott med thrillern Brilliance. Han har tidigare varit programledare för teveserien Hidden City på Travel Channel.

Schjetlein, Anne-Marie

Schjetlein, Anne-Marie

Anne-Marie Schjetlein är legitimerad specialistsjuksköterska inom operationssjukvård, med magisterexamen i omvårdnad. Hon fängslas av mötena och det höga tempot på en akutmottagning, där det är tvära kast mellan eufori och tragedi.

<<  1 2 [34  >>  

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.