Menu

VÅRA FÖRFATTARE

Linnaeus, Carl

Linnaeus, Carl

Carl Linnaeus är författare, översättare och musikjournalist i bl.a. tidskriften Sweden Rock Magazine. Han är författare till den ambitiösa rockbiografin KISS - den osminkade sanningen.

Mårtensson, Bodil

Mårtensson, Bodil

Bodil Mårtenssons böcker har sålt i mer än 250 000 exemplar. I Ekens tecken är hennes tjugofemte publicerade titel och den sista i hennes spännande medeltidstrilogi om maktkamper i det medeltida Sverige. 

Miller, Michelle

Miller, Michelle

Michelle Miller är författare och skaparen av eboks-serien The Underwriting. Hon har tidigare jobbat i finansvärlden men hoppade av för att istället satsa på sitt skrivande.

Mills, Mark B.

Mills, Mark B.

Mark B. Mills har en examen från Cambridge University 1986. Hans debutroman, The Whaleboat House, vann 2004 Crime Writers’ Association Award för bästa debutroman. Mark bor nära Oxford med sin fru och två barn.

Nordstrand, Staffan

Nordstrand, Staffan

STAFFAN NORDSTRAND, är författare och har skrivit totalt fem romaner. Opium är hans första på Bokfabriken. Han brinner för mänskliga rättigheter och för att förändra världen genom sitt skrivande.

Öhrlund, Dag

Öhrlund, Dag

Dag Öhrlund är en författare, journalist och fotograf med en lång rad böcker bakom sig. Mest känd har han blivit genom författarduon Buthler & Öhrlund och succé-böckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke och kriminalkommissarien Jacob Colt.

Parsons, Tony

Parsons, Tony

TONY PARSONS, född 1953, är en brittisk journalist och författare, känd för bland annat succéromanen Mannen och pojken och sin musikkolumn i The Daily Mirror. I februari kommer hans Murder bag som svensk ljudbok, och våren 2017 Slaughterman

Rydahl, Thomas

Rydahl, Thomas

Thomas Rydahl föddes 1974 i Danmark och har studerat filosofi och psykologi. Han tog examen från Danish Academy of Writing 1999 och har sedan dess skrivit flera noveller. Eremiten är Thomas första roman, och idén till boken föddes när Rydahl var på familjesemester på Fuerteventura.

Säfström, Orvar

Säfström, Orvar

Orvar Säfström är journalist, programledare och producent. Han är bl.a. känd som programledare för Filmkrönikan i SVT. Tillsammans med Jimmy Wilhelmsson har han skrivit boken Äventyrsspel – Bland mutanter, drakar och demoner.

Sahlström, Cecilia

Sahlström, Cecilia

Cecilia Sahlström har tjugo års erfarenhet inom polisen, bland annat som kommissarie och chef för familjevåldsroteln i Skåne. Idag arbetar hon som verksamhetsutvecklare inom socialförvaltningen. Vit Syren är hennes första bok.

Sakey, Marcus

Sakey, Marcus

Marcus Sakey har skrivit flera kritikerrosade thrillers och fick sitt stora internationella genombrott med thrillern Brilliance. Han har tidigare varit programledare för teveserien Hidden City på Travel Channel.

Schjetlein, Anne-Marie

Schjetlein, Anne-Marie

Anne-Marie Schjetlein är legitimerad specialistsjuksköterska inom operationssjukvård, med magisterexamen i omvårdnad. Hon fängslas av mötena och det höga tempot på en akutmottagning, där det är tvära kast mellan eufori och tragedi.

Stanley, Paul

Stanley, Paul

Paul Stanley är frontman och gitarrist i det legendariska bandet Kiss som han grundade tillsammans med basisten Gene Simmons i New York 1973. I sin självbiografi Under stjärnan berättar han om sitt liv och ger sin syn på bandets med- och motgångar.

Swanstein, Charlotte

Swanstein, Charlotte

Charlotte Swanstein har arbetat som hundpsykolog i snart 25 år, och har publicerat tiotalet böcker inom ämnet. Hon är en flitigt anlitad expert på hundars psyke och välmående inom radio och tv.

Tengner, Anders

Tengner, Anders

Anders Tengner, född 1961, är författare och journalist och var under många år reporter på legendariska tidskriften Okej.

<<  1 2 [34  >>  

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.