Menu

VÅRA FÖRFATTARE

Stanley, Paul

Stanley, Paul

Paul Stanley är frontman och gitarrist i det legendariska bandet Kiss som han grundade tillsammans med basisten Gene Simmons i New York 1973. I sin självbiografi Under stjärnan berättar han om sitt liv och ger sin syn på bandets med- och motgångar.

Swanstein, Charlotte

Swanstein, Charlotte

Charlotte Swanstein har arbetat som hundpsykolog i snart 25 år, och har publicerat tiotalet böcker inom ämnet. Hon är en flitigt anlitad expert på hundars psyke och välmående inom radio och tv.

Tengner, Anders

Tengner, Anders

Anders Tengner, född 1961, är författare och journalist och var under många år reporter på legendariska tidskriften Okej. Hösten 2017 kommer han med kokboken Ät som en rockstjärna.

Wall, Mick

Wall, Mick

Brittiske Mick Wall är en av världens mest respekterade rockjournalister, med ett förflutet som presentatör på MTV. Han har skrivit över dussinet rockbiografier om några av branschens största - Lou Reed, Prince och Led Zeppelin.

Wilhelmsson, Jimmy

Wilhelmsson, Jimmy

Jimmy Wilhelmsson är en författare och kommunikatör som på sin fritid driver retrobloggen Spelpappan.se. Han har skrivit böckerna Generation 64 och Äventyrsspel – Bland mutanter, drakar och demoner.

<<  1 2 3 [4

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.