Menu

A

Abbott, Megan

Abbott, Megan

Megan Abbott växte upp i Detroit och har doktorerat i engelska och amerikansk litteraturvetenskap. Efter att först ha skrivit en kvartett av kritikerhyllade noir-deckare, fick Megan Abbott sitt stora genombrott med romanen Om du vågar.

Ahlstedt, Mats

Ahlstedt, Mats

Mats är född 1949 och tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Efter en fil kand på Göteborgs universitet i svenska med inriktning på litteraturvetenskap blev Mats journalist. Idag jobbar han dock främst som författare. Mats har på tidigare förlag kommit ut med inte mindre än åtta kriminalromaner. När inget annat återstår är hans första bok på Bokfabriken.

Alfredsson, Karin

Alfredsson, Karin

Karin Alfredsson är journalist och författare med expertkunskap inom kvinnorättigheter och internationellt bistånd, för att nämna några. Hon har skrivit femtontalet böcker och hösten 2017 kommer Skrik tyst så inte grannarna hör, efter fem års paus från den skönlitterära arenan.

Andersson, Elisabeth

Andersson, Elisabeth

Elisabeth Andersson är internationell civilekonom, journalist och författare. Hon har bl.a. arbetat på Expressen och Sveriges Television. Lyckostarnas klubb är Anderssons fjärde roman.

Anna E. Wahlgren

Anna E. Wahlgren

Anna E. Wahlgren är född 1981 och hennes debutbok, I skuggan av henne kom ut 2016. Hösten 2017 kommer hennes andra bok, utgiven på Bokfabriken: Efter Emma.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.