Menu

B

Baldacci, David

Baldacci, David

David Baldacci föddes 1960 i Richmond, Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 110 miljoner exemplar i över 80 länder. 

Becker, Melker & Lindeblad, Mattias

Becker, Melker & Lindeblad, Mattias

Melker Becker och Mattias Lindeblad är två av Sveriges främsta hårdrocksexperter. Med en outtröttlig entusiasm får de oss att minnas våra gamla metalfavoriter och åttiotalshjältar.

Bergin, Birgitta

Bergin, Birgitta

Birgitta Bergin är med sina 100 000 sålda böcker ett av de stora svenska namnen inom modern feelgood. Hon bor i Göteborg och på Marbella, där hon skriver sina böcker och arrangerar författarkurser. Författaren är aktuell våren 2017 med Något du inte vet att jag vet.

Bergting Sofia

Bergting Sofia

Sofia Bergting har en målande berättarteknik som snabbt fångar den unga läsaren, och med ett spännande karaktärsbibliotek och kusliga miljöbeskrivningar talar hon direkt till målgruppen som uppskattar läskig läsning.

 

Blanckert, Henrik

Blanckert, Henrik

HENRIK BLANCKERT har under tjugo år arbetat som internationell djuphavsdykare på oljefält och som private security contractor i flera av världens mest utsatta konfliktområden. Han har använt sin breda erfarenhet under arbetet med Kurirensom är hans debutroman.

Brown, Helen

Brown, Helen

Helen Brown föddes och växte upp i Nya Zeeland där hon utbildade sig till journalist och började arbeta på en tidning. Hennes första bok hade just kommit ut när Sam blev påkörd och omkom, en tragedi som resulterade i den älskade boken Katten Cleo.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.