Menu

H

Hellman Holmström, Susanne & J Hellman, Sarah

Hellman Holmström, Susanne & J Hellman, Sarah

Susanne Hellman Holmström är bl.a. känd från Gokväll i Svt och för sin medverkan i ett flertal veckotidningar. Hon driver även den populära sajten kattproblem.se. I huvudet på din katt är hennes och dottern Sarah J. Hellmans tredje faktabok om katter och deras beteenden.

Hemlin, Håkan

Hemlin, Håkan

Håkan Hemlin är sångaren i gruppen Nordman som 1994 slog igenom stort med låten Vandraren. Hans speciella sångröst och framtoning gjorde honom snabbt till en publikfavorit och debutalbumet Nordman sålde i 600 000 exemplar. Tillsammans med författaren och journalisten Anders Tengner har han skrivit självbiografin Förlist - Mitt liv och Nordman.

Hobbs, Roger

Hobbs, Roger

Roger Hobbs (1988–2016). Hobbs studerade vid Reed College i Oregon och läste bl.a. filmvetenskap, litteraturvetenskap och språk. År 2011 - samma dag han tog sin examen - skickade han in sin första roman till en litterär agent i New York. Det var första utkastet till heist-thrillern Ghostman.

Holst, Christoffer

Holst, Christoffer

Christoffer Holst är född 1990 och jobbar till vardags som redaktör på ett bokförlag. Han är en obotlig romantiker och tycker att livet borde vara lite mer som på film. Eller som i en bok.
Hösten 2017 kommer han med boken För oss är natten ljus.

Hunter, Erin

Hunter, Erin

Erin Hunter är en pseudonym för en grupp författare som tillsammans skriver fantasyserien Warriors. Gruppen består av Kate Cary, Cherith Baldry, Gillian Philip, Inibali Iseries, Tui T. Sutherland och redaktören Victoria Holmes.

Hurwitz, Gregg

Hurwitz, Gregg

Gregg Hurwitz är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Thrillern Vem är Evan Smoak? är Gregg Hurwitz första bok på svenska.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.