Menu

S

Säfström, Orvar

Säfström, Orvar

Orvar Säfström är journalist, programledare och producent. Han är bl.a. känd som programledare för Filmkrönikan i SVT. Tillsammans med Jimmy Wilhelmsson har han skrivit boken Äventyrsspel – Bland mutanter, drakar och demoner.

Sahlström, Cecilia

Sahlström, Cecilia

Cecilia Sahlström har tjugo års erfarenhet inom polisen, bland annat som kommissarie och chef för familjevåldsroteln i Skåne. Idag arbetar hon som verksamhetsutvecklare inom socialförvaltningen. Vit Syren är hennes första bok.

Sakey, Marcus

Sakey, Marcus

Marcus Sakey har skrivit flera kritikerrosade thrillers och fick sitt stora internationella genombrott med thrillern Brilliance. Han har tidigare varit programledare för teveserien Hidden City på Travel Channel.

Schjetlein, Anne-Marie

Schjetlein, Anne-Marie

Anne-Marie Schjetlein är legitimerad specialistsjuksköterska inom operationssjukvård, med magisterexamen i omvårdnad. Hon fängslas av mötena och det höga tempot på en akutmottagning, där det är tvära kast mellan eufori och tragedi.

Stanley, Paul

Stanley, Paul

Paul Stanley är frontman och gitarrist i det legendariska bandet Kiss som han grundade tillsammans med basisten Gene Simmons i New York 1973. I sin självbiografi Under stjärnan berättar han om sitt liv och ger sin syn på bandets med- och motgångar.

Swanstein, Charlotte

Swanstein, Charlotte

Charlotte Swanstein har arbetat som hundpsykolog i snart 25 år, och har publicerat tiotalet böcker inom ämnet. Hon är en flitigt anlitad expert på hundars psyke och välmående inom radio och tv.

BOKFABRIKEN

Nordenskiöldsgatan 19
SE-211 19 Malmö

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.